ΕΛΛ | ENG
 

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ


Το "Galaxias Studios" βρίσκεται 40 μέτρα από το κέντρο της παραλίας της Σκάλας, δίπλα στο κατάστημα της Alpha Bank και πάνω στο μοναδικό κεντρικό δρόμο που ενώνει τον περιφερειακό με τον παραλιακό δρόμο της Σκάλας.

Αριστερά υπάρχει αμμουδερή οργανωμένη παραλία με ομπρέλες, ξαπλώστρες, πολυθρόνες και τραπεζάκια στην άμμο για να πιείτε τον καφέ ή το αναψυκτικό σας, την ώρα που κολυμπάτε.

Δεξιά υπάρχει μια άλλη μεγάλη αμμουδερή οργανωμένη παραλία με χρυσή άμμο και πεντακάθαρα, αβαθή νερά, που συγκεντρώνει τον περισσότερο κόσμο και πολλές οικογένειες, επειδή η θάλασσα είναι ρηχή και προσφέρεται για παιδιά.

Απέναντι από τα studios υπάρχει η γραφική ταβέρνα "Galaxias tavern", με σπιτικά φαγητά και πιο κάτω supermarket, κατάστημα με είδη αλιείας και μπάνιου, άλλα καταστήματα με καλοκαιρινά είδη, cafe, μπαρ, ψητοπωλεία, εστιατόρια και πιτσαρίες.

Στον παραλιακό δρόμο υπάρχει πλατεία με παγκάκια μπροστά στη θάλασσα, παιδική χαρά, δωρεάν μεγάλο δημοτικό parking και κάθε καλοκαίρι μια μικρή έκθεση βιβλίων.

Επίσης στην πλατεία, υπάρχει το παραδοσιακό τρενάκι του νησιού με το οποίο τις απογευματινές ώρες μπορείτε να περιηγηθείτε στο νησί, καθώς και η άμαξα για ρομαντικές βόλτες στον παραλιακό δρόμο.

Λίγα μέτρα πιο κάτω υπάρχει η αφετηρία του λεωφορείου για τις μετακινήσεις σας στο Μεγαλοχώρι και στις παραλίες του νησιού.